Cum poate salva o simpla tunsoare viata unui barbat?

Postat in Uncategorized | 0

Cum poate salva o simpla tunsoare viata unui barbat? Ei bine, daca problemele cotidiene par sa nu se mai sfarseasca, se pare ca ar exista o metoda simpla care ajuta la ridicarea moralului: dati o fuga pana la barberul vostru!

Aparent, niste studii au scos la iveala aspectul potrivit caruia discutiile dintre barbati, care au loc in barbershop-uri, nu sunt doar distractive, ci au si rol terapeutic, majoritatea barbatilor parasind locul cu o stare de spirit mult mai buna. Multi dintre ei afirma ca aleg sa mearga intr-un barbershop nu doar pentru a se tunde, ci si pentru a socializa.

Putem spune ca barberul este considerat un om de incredere, care ofera nu doar o simpla  tunsoare, ci poate influenta bunastarea psihica a clientului, ajutandu-l pe acesta sa-si mareasca respectul de sine.

Este dovedit faptul ca un barbat multumit de barberul lui va parcurge orice distanta pentru a ajunge la locul in care stie ca se va simti ca acasa.

Barbershop-urile din zilele noastre sunt privite ca un “club” modern pentru domni, unde acestia isi petrec timpul si creeaza legaturi socializand, in timp ce se bucura de o bere si o muzica buna.

Intr-o lume atat de agitata, barbershop-urile nu ofera doar o oaza de liniste, ci redau increderea celor care le trec pragul.

Sunt cateva citate in engleza care fac referire la rolul terapeutic al barberilor.

“What happens in the barbershop, Stays in the barbershop”

“If you can’t trust your barber, who can you trust?”

“Being a barber is about taking care of the people”

“You can trust your barber with secrets you can’t tell your wife”

Lasă un Răspuns