Cel mai cool job

Postat in Uncategorized | 0

5 motive pentru care meseria de barbier este una dintre cele mai cool meserii

 

  1. Mereu vei avea un job

Sunt multi barbati care au ales sa se rada in cap. Cu toate ca acest lucru este un avantaj pentru cei cu probleme in caderea parului, ca barbier nu ai de ce sa isi faca griji: majoritatea barbatilor vor avea nevoie constant de serviciile tale. Oricare ar fi situatia financiara, majoritatea barbatilor vor sa arate bine, asa ca e posibil sa caute un pret mai bun, dar cu siguranta vor renunta la multe alte lucruri inainte de a reduce la 0 vizitele la barbieri.

 

  1. Intalnesti foarte multe persoane

Sunt joburi unde interactionezi cu multe persoane pe parcursul unei zile. Cu toate astea, interactiunea cu clientii, cand esti barbier, este una extinsa. Ajungi sa petreci timp cu clientii, sa le asculti povestile si chiar sa oferi un sfat prietenesc. Atmosfera dintr-un barbershop este mai mult de prietenie decat de simplii clienti. Si cand clientii sunt multumiti de rezultatul final, devin clienti fideli. Faptul ca ei revin la tuns inseamna ca reusesti sa petreci cat mai mult timp dintr-o zi de munca, cu persoane cu care iti face placere.

  1. Poti fi creativ

Barbierii zilelor noastre fac mult mai mult decat sa taie putin par din partea de top si laterale. Multi dintre ei se exprima prin tunsorile pe care le realizeaza, asta inseamnand o varietate de tunsori. Meseria de barbier iti permite sa oferi un serviciu care iti dezvolta latura artistica. Cand devi un barbier talentat, cu experienta, iti poti poza si posta tunsorile in mediu online pentru a te promova si a atrage noi clienti.

  1. Imbunatatesti vietile clientilor

Este adevarat ca un barbier nu poate imbunatati viata unui client cum o fac doctorii. Cu toate acestea, sa faci pe cineva sa arate bine, ajuta in cresterea increderii de sine. O persoana increzatoare iese in lume, intalneste persoane noi si exploreaza noi oportunitati. De asemenea, ar putea gasi un nou loc de munca sau chiar sa intalneasca un partener de lunga durata, pentru ca au fost suficient de increzatori incat sa incerce.

  1. Fiecare zi este diferita

Fiecare client care va lua loc pe scaun, sa fie tuns, isi va dori un stil diferit si vei avea provocari la fiecare tunsoare, pastrand aceasta meserie placuta si captivanta.

 

 

Lasă un Răspuns