TOP 5 Tunsori Urbane in 2018

Postat in How to style | 0

Sunt cateva tunsori iesite din tiparele noastre clasice.

Numarul clientilor nostri care prefera un look modern a crescut, asa ca am decis sa va surprindem cu cateva propuneri de tunsori moderne si nonconformiste.

  1. French Crop

Aceasta tunsoare este una care nu se demodeaza, versatila si se potriveste oricarui stil si varsta. Parul este scurt, stylish, fiind printre putinele tunsori care se potriveste pentru fiecare forma a fetei. In aceasta perioada clientii isi doresc un par scurt, dar cool, asa ca nu este o surpriza ca vedem din ce in ce mai des French Crop-ul.

Sunt multe variante ale French Crop-ului pe care le puteti incerca, dar noi, Tonsorii va propunem varianta Textured French Crop + Fade.

 

  1. Curl Fade

In meseria noastra de barberi incercam sa multumim toti clientii cu texturi diferite de par: par subtire, par gros, par drept, par ondulat sau par incretit. Datorita numarului mare de clienti cu par incretit, ne-am decis sa venim cu o varianta de tunsoare urbana pentru ei: asa ca barberul Andrei a realizat o tunsoare Curl Fade.

Tunsorile realizate clientilor cu par incretit devin din ce in ce mai cool. O tunsoare pentru un par incretit poate fi realizata cu o lungime medie sau lunga in partea de top, combinata cu fade sau chiar undercut pentru a fi usor de aranjat si intretinut.

Noi, la Tonsor, v-am propus varianta de Curl Fade, o tunsoare cu parul mediu in partea de top si un low fade.

 

  1. Messy Side Part

Este o tunsoare perfecta pentru barbatii care vor sa aiba un look stylish, dar sa nu fie prea elegant. Tunsoarea Messy Side Part este potrivita persoanelor cu parul drept, subtire sau parul ondulat.

Pentru stilizarea acestei tunsori recomandam pomadele mate: Uppercut Matt Pomade, Dear Barber Mattifier, Reuzel Matt Pomade sau pudra de volum Slick Gorilla.

  1. Urban Boogie

Este o tunsoare moderna, avand tunsoarea boogie la baza, dar am folosit cateva accente urbane pentru a o scoate din sfera clasica, cum ar fi: texturizarea partii de top a parului si crearea unui look urban, iesit din tiparele clasice ale boogie-ului.

Pentru un styling reusit, va recomandam sa folositi pomadele mate: Uppercut Matt Pomade, Dear Barber Mattifier, Reuzel Matt Pomade sau pudra de volum Slick Gorilla.

 

  

  1. Undercut

Aceasta tunsoare este una din tunsorile clasice, careia daca i se modifica anumite aspecte, poate fi modernizata foarte usor. O recomandam barbatilor care prefera o tunsoare simpla, dar doresc sa aiba mai multe posibilitati in stilizarea parului. Tunsoarea Undercut este completata de o barba bine intretinuta (scurta sau plina).

Pentru stilizarea acestei tunsori recomandam pomadele mate: Uppercut Matt Pomade, Dear Barber Mattifier, Reuzel Matt Pomade sau pudra de volum Slick Gorilla.

 

Te asteptam in barbershop-urile Tonsor: Elite, Gavana sau Trivale sa incerci tunsoare urbana care ti se potriveste, la oricare din barberii nostri!

Lasă un Răspuns